OzonM

Zašto OzonM?

OzonM brand je tvrtke Mihovil Iva d.o.o.

OzonM salon za njegu tijela smjestio se na poznatoj zagrebačkoj lokaciji Savska cesta 41, točnije ”Zagrepčanka”, na 16. katu.

Naglasak u našem nazivu pridajemo riječi ”ozon” jer se kompletan prostor OzonM salona za njegu tijela dezinficira ozonom, točnije uređajem Aliseo.

Kod nas se možete opustiti u rukama našeg stručnog tima vrhunskih i učenih djelatnica i počastiti se anticelulitnim tretmanima, masažama cijeloga tijela, od glave do peta te maderoterapijom.

Moglo bi se reći kako nudimo i predivan pogled na grad Zagreb, te i pogled prema tome možemo uvrstiti u jednu od usluga koje nudimo.

Vidimo se u OzonM!

Tvrtka Mihovil Iva d.o.o. je generalni zastupnik za tvrtku Aliseo za Republiku Hrvatsku i ostale države u Europi. Tvrtka Aliseo na talijanskom i na svjetskom tržištu posluje preko 20 godina te uz visoko certificirane standarde i specijalizirano osoblje proizvodi najnoviju tehnologiju strojeva na medicinskom i kozmetičkom području.
Aliseo – OzonM je tehnologija strojeva koja se u ovom vremenu preporuča za najsigurniju dezinfekciju prostora – protiv virusa, bakterija, spora, mirisa, nametnika i insekata.

Uđite u novi svijet u OzonM

Istražite našu ponudu u OzonM

No, thank you. I do not want.
100% secure your website.