Zašto OzonM?

OzonM brand je tvrtke Mihovil Iva d.o.o.

OzonM salon za njegu tijela smjestio se na poznatoj zagrebačkoj lokaciji Savska cesta 41, točnije ”Zagrepčanka”, na 16. katu.

Naglasak u našem nazivu pridajemo riječi ”ozon” jer se kompletan prostor OzonM salona za njegu tijela dezinficira ozonom, točnije uređajem Aliseo.

Kod nas se možete opustiti u rukama našeg stručnog tima vrhunskih i učenih djelatnica i počastiti se anticelulitnim tretmanima, masažama cijeloga tijela, od glave do peta te maderoterapijom.

Moglo bi se reći kako nudimo i predivan pogled na grad Zagreb, te i pogled prema tome možemo uvrstiti u jednu od usluga koje nudimo.

Vidimo se u OzonM!

Tvrtka Mihovil Iva d.o.o. je generalni zastupnik za tvrtku Aliseo za Republiku Hrvatsku i ostale države u Europi. Tvrtka Aliseo na talijanskom i na svjetskom tržištu posluje preko 20 godina te uz visoko certificirane standarde i specijalizirano osoblje proizvodi najnoviju tehnologiju strojeva na medicinskom i kozmetičkom području.
Aliseo – OzonM je tehnologija strojeva koja se u ovom vremenu preporuča za najsigurniju dezinfekciju prostora – protiv virusa, bakterija, spora, mirisa, nametnika i insekata.
IDI NA KATALOG PROIZVODA

Demonstracija: Upoznavanje s tehnologijom

Sa svakim novim korisnikom prolazimo demonstraciju kako bi vas upoznali s tehnologijom i načinom rada Aliseo OzonM uređaja. Korištenje je jednostavno i praktično, a rezultati učinkoviti i konzistentni. Zaštitite se od virusa već danas i obratite nam se s punim povjerenjem. Aliseo OzonM tehnologija sanacije ozonom dostupna vam je odmah.

Zašto kupci odabiru baš nas?

Potvrda kvalitete?
Osiguranje kvalitete?
Zaštita kvalitete?
Garancija kvalitete?

Aliseo OzonM - iskustvo i kvaliteta

Distribuiramo proizvode na području cijele Europe.

Mi smo tu da vam osiguramo čist i dezinficiran prostor.

Uz nas imate 100% sigurnost i podršku.

Mogućnost plaćanja i na rate preko Grenke osiguranja za pravne osobe.

Aliseo Ozon kao standard zaštite u EU

Tehnologiju sanacije ozonom koriste već neki europski hoteli kao standard zaštite zaposlenika i gostiju od virusa, bakterija, spora, grinja i nametnika.

Aliseo Alix uređaji preko Wi-Fi tehnologije sapajaju se na računalo i zapisuju točna vremena i duljinu seansi sanacije. Ti se zapisi zatim mogu ispisati kao certifikati sanacije koje je nemoguće krivotvoriti (nije moguće upisati seansu koja nije realizirana) i služe kao službeni dokument za certifikaciju higijenskih standarda u slučaju inspekcije.

Aliseo uređaji se trenutno također koriste za sve talijanske škole u kampanji talijanske vlade za sigurnost djece. Sanacija zraka i vode ozonom, te mogućnost nadogradnje HEPA filterima i UVC emisijom omogućuje okruženje sigurno od virusa, bakterija i nametnika za talijansku djecu koja zbog Aliseo tehnologije ne moraju stavljati maske i slobodno dišu.

Zelena inicijativa

Radi zaštite okoliša sve materijale i potrebne informacije možete pronaći isključivo na našoj web stranici.

Radimo na principu online i na taj način čuvamo naše zeleno svaki dan u godini, Vaš OzonM.

Your Shopping cart

Close