OzonM

Zašto OzonM?

OzonM brand je tvrtke Mihovil Iva d.o.o.

OzonM salon za njegu tijela smjestio se na poznatoj zagrebačkoj lokaciji Savska cesta 41, točnije ”Zagrepčanka”, na 16. katu.

Moglo bi se reći kako nudimo i predivan pogled na grad Zagreb, te i pogled prema tome možemo uvrstiti u jednu od usluga koje nudimo.

Pomoći ćemo vam da dođete do željnog izgleda uz ponude i pakete kreirane samo za Vas.

 Nudimo najnoviju tehnologiju   raznih aparata za mršavljenje u kombinacijama sa ručnim radom tako da centimetri brzo idu nizbrdo.

Želite li zablistati u licu i tu za vas imamo posebne tretmane , bilo da se radi o njezi lica , estetskoj medicini  ili trajnoj šminki. Svaki nedostatak riješimo tako da Vaša kože lica zablista.

Za one koje žele opuštanje  i tu imate veliki asortiman preko 20 vrsta masaža.

Možete se  opustiti u rukama našeg stručnog tima  i počastiti se anticelulitnim tretmanima, masažama cijeloga tijela od glave   do pete , te izabrati  neke od   opuštajućih, aroma , medicinskih ,sportskih, klasičnih  masaža.

Naglasak u našem nazivu pridajemo riječi ”ozon” jer se kompletan prostor OzonM salona za njegu tijela dezinficira ozonom, točnije uređajem Aliseo.

Aliseo – OzonM je tehnologija strojeva koja se u ovom vremenu preporuča za najsigurniju dezinfekciju prostora – protiv virusa, bakterija, spora, mirisa, nametnika i insekata.

Tvrtka Mihovil Iva d.o.o. je generalni zastupnik za tvrtku Aliseo za Republiku Hrvatsku i ostale države u Europi. Tvrtka Aliseo na talijanskom i na svjetskom tržištu posluje preko 20 godina te uz visoko certificirane standarde i specijalizirano osoblje proizvodi najnoviju tehnologiju strojeva na medicinskom i kozmetičkom području.

Vidimo se u  našem OzonM!

Uđite u novi svijet u OzonM

Istražite našu ponudu u OzonM